Welkom op de website van ACVID: Algemeen Centrum voor Invorderingswerkzaamheden en Debiteurenbezoek.

ACVID is een invorderingscentrum met jarenlange ervaring op het gebied van dwanginvordering, het innen van lokale belastingen of heffingen, incassowerkzaamheden, informatieonderzoeken en het bezoeken van debiteuren. Onze opdrachtgevers zijn lokale overheden, schappen, parkeergroepen, bedrijven en verenigingen.
Door het aanbieden van (een combinatie van) verschillende diensten kunnen we voor elke opdrachtgever een offerte op maat maken. Voor al uw zakelijke én particuliere klanten.

Stichting Derdengelden
ACVID Invorderingscentrum maakt gebruik van een Stichting Derdengelden. Hiermee is een strikte scheiding aangebracht tussen de gelden van onze klanten en de bedrijfsmiddelen van ACVID Invorderingscentrum. Zo bent u altijd verzekerd van een correcte doorbetaling.

Een andere kijk op invorderen!
ACVID heeft een andere kijk op invorderen dan de meeste andere incassobureaus. Wij vinden dat het inschakelen van een incassobureau niet duur hoeft te zijn.
Bij dwanginvordering werkt ACVID daarom op basis van een project- of dagvergoeding. Zo weet de opdrachtgever vooraf wat de kosten zijn. Bij civiele incasso maken wij gebruik van een kostenmodel dat geen onnodige kosten met zich mee brengt. Lage kosten voor de opdrachtgever én de klant. Hierbij wordt gebruik gemaakt van debiteurenbezoek, dé nieuwe invorderingsmethode in de incassobranche. Dit is een snelle, efficiënte en goedkope manier van invorderen. Zo weet u als opdrachtgever binnen korte tijd of uw schuld verhaalbaar is.

Heeft u interesse? Klik hier voor onze contactgegevens.

16-07-2019

ACVID | Keizerskroon 19 | 3353 XN Papendrecht | T: 078 6411777 | F: 078 6411778 | info@acvid.nl